APRO 3.6 nu beschikbaar
12 mei 2020

APRO release 3.6 bevat weer veel nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Een paar hebben we er hieronder uitgelicht.

Facturatie

In deze release zijn verschillende zaken aangepast rondom facturatie.

In je retourinformatie zie je in één oogopslag of er met een factuur nog iets gedaan moet worden. Zo houd je altijd overzicht.

Als er gebruik wordt gemaakt van een servicebureau, kan deze postbusfunctie gebruikt worden in APRO.

Verder worden meer mogelijkheden geboden om de statussen van een factuur te wijzigen, worden regels logischer op de factuur getoond en is er een rapport toegevoegd om de omzet per ter hand gestelde verstrekking inzichtelijk te maken.

Dit alles geeft meer eenvoud en gemak bij het verwerken van je declaratie.

Ondersteuning van HoverCam

Als alternatief voor de scan app en/of het printen van QR codes voor het digitaliseren van papieren documenten, ondersteunt APRO vanaf nu ook een zogeheten ‘HoverCam‘. Dit is een statiefje met geïntegreerde camera waardoor het eenvoudiger en sneller wordt om een document te digitaliseren.

Zorgcombinaties

Vanaf versie 3.6 kun je in APRO werken binnen dezelfde zorgcombinatie. Op deze manier kun je bijvoorbeeld patiëntendossiers met elkaar delen en zo eenvoudig samenwerken. Ook kan er met één gebruikersnaam ingelogd worden in meerdere apotheken, ook zonder UZI-pas

Wat is er nog meer…?

Het volledige overzicht van de nieuwe functionaliteiten en verbeteringen vinden klanten in de release notes van APRO.

Nieuwsarchief

Keep me posted

Vragen?

Indien u meer wilt weten of een offerte wilt aanvragen, vul dan ons formulier in op de contactpagina,
of bel 030 – 601 6616

Algemene voorwaarden

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn ingevulde gegevens voor analyse. Hierna mag Promedico mij benaderen om de resultaten te bespreken en te informeren wat APRO voor mij kan betekenen. Promedico zal je gegevens vertrouwelijk behandelen en stelt deze niet ter beschikking aan derden; lees hierover meer in ons Privacy statement.

Zijn APRO en ik een match?

Aantal tussen de 1 - 1000

Al ingeschreven voor APRO Nieuws?

Op deze manier ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen omtrent APRO.

'Eenvoud en logica in jouw apotheek’De inhoud van de whitepaper beantwoord vragen over hoe je eenvoud en logica terugbrengt in je apotheekprocessen, hoe je sneller en efficiënter kunt werken en hoe je je patiënten de farmaceutische zorg levert die ze verdienen, zonder wachttijden? Your choice…