APRO 3.9: De nieuwe functionaliteiten
8 september 2020

APRO release 3.9 is beschikbaar en bevat weer nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Hieronder hebben we er een paar voor jullie uitgelicht. Uitgebreide beschrijvingen zijn te vinden in de release notes.

Wat vind je terug in deze release…?

In deze zomerperiode kenmerkt de release zich vooral door allerlei kleine verbeterpunten die erin verwerkt zitten. Denk aan het tonen van de versie van de G-standaard, tot het tonen van de groothandel bij de mutatie “ontvangst” van een artikel. Voor onze T&T zijn enkele puntjes op de ‘i’ gezet en het is nu weer mogelijk om een adres op de etiketten te printen die op de doosjes geplakt worden. Dit werd toch gemist door enkele apotheken.

Daarnaast hebben we ook aan wat grotere projecten gewerkt zoals het realiseren van de groothandel koppelingen met Brocacef. We zijn op dit moment aan het testen en de verwachting is dat begin oktober deze koppelingen gebruikt kunnen worden.

Wat is er nog meer…?

Het volledige overzicht van de nieuwe functionaliteiten en verbeteringen vinden klanten in de release notes van APRO.

Kijk je liever een filmpje…?

Vind je het fijner om de inhoud van release 3.9 te zien via een filmpje? In 3,5 minuut word je bijgepraat over de verbeteringen in release 3.9.

Nieuwsarchief

Keep me posted

Vragen?

Indien u meer wilt weten of een offerte wilt aanvragen, vul dan ons formulier in op de contactpagina,
of bel 030 – 601 6616