Direct inzicht in relevante informatie patiënt en zijn medicatie
16 september 2019

Als u in APRO een patiënt oproept, verschijnt in één scherm álle relevante informatie nodig om deze patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Dit gaat verder dan alleen de medicatiehistorie.

Recept snel gevonden
Zo hoeft u in APRO nooit meer te zoeken naar een recept. U ziet in het patiënt-dashboard namelijk direct of u nog een artikel moet aanschrijven, uitvullen of controleren. Ook ziet u of het recept via het kluisje geleverd wordt of klaar ligt voor de bezorger. U vindt het recept dus snel, waar het zich ook bevindt in de apotheek.

Track-and-trace-locatie zichtbaar in patiënt-dashboard
Staat het recept klaar voor de patiënt en werkt u met een track-and-trace-systeem, dan doet u nóg meer voordeel met het patiënt-dashboard. APRO is namelijk niet alleen gekoppeld met de meeste track-and-trace-systemen maar heeft deze ook volledig geïntegreerd. En dat merkt u als gebruiker.

In het patiënt-dashboard in APRO ziet u direct de track-and-trace-locatie van de medicatie voor de patiënt. U hoeft hiervoor dus niet meer naar een tweede scherm om de locatie op te zoeken. De uitgifte handelt u af in APRO en desbetreffende locatie wordt weer vrijgegeven in uw track-and-trace-systeem en is weer beschikbaar voor het volgende artikel.

Nieuwsarchief

Keep me posted

Vragen?

Indien u meer wilt weten of een offerte wilt aanvragen, vul dan ons formulier in op de contactpagina,
of bel 030 – 601 6616

Algemene voorwaarden

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn ingevulde gegevens voor analyse. Hierna mag Promedico mij benaderen om de resultaten te bespreken en te informeren wat APRO voor mij kan betekenen. Promedico zal je gegevens vertrouwelijk behandelen en stelt deze niet ter beschikking aan derden; lees hierover meer in ons Privacy statement.

Zijn APRO en ik een match?

Aantal tussen de 1 - 1000

Al ingeschreven voor APRO Nieuws?

Op deze manier ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen omtrent APRO.

'Eenvoud en logica in jouw apotheek’De inhoud van de whitepaper beantwoord vragen over hoe je eenvoud en logica terugbrengt in je apotheekprocessen, hoe je sneller en efficiënter kunt werken en hoe je je patiënten de farmaceutische zorg levert die ze verdienen, zonder wachttijden? Your choice…