Koppeling APRO – Boomerweb beschikbaar
14 februari 2020

E-health specialist Boomerweb en Promedico introduceren de koppeling tussen APRO en de elektronische toedienregistratie-app van Boomerweb. Na de succesvolle afronding van de pilot is de koppeling nu beschikbaar voor alle APRO-gebruikers.

“Met Boomerweb werken vanuit APRO is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.” – Liy Liy Woo, beherend apotheker bij apotheek Rutten

Door de nieuwe, veilige koppeling tussen APRO en de ETDR-oplossing van Boomerweb hebben (thuis)zorgmedewerkers voortaan altijd de meest actuele medicatie-informatie bij de hand. Dit bespaart de apotheek papier en tijd. Het levert tevens waardevolle nieuwe inzichten op. Zo krijgt de apotheker realtime inzage in het daadwerkelijke medicatiegebruik en kunnen vragen en bestellingen voortaan snel digitaal worden afgehandeld. Dit alles versterkt de rol van de apotheker in het medicatieproces.

Pilot

Beherend apotheker Liy Liy Woo van apotheek Rutten in Eindhoven was nauw betrokken bij de pilot die begin dit jaar werd gestart.

“Ik was al bekend met Curo Apotheek, de ETDR-oplossing van Boomerweb, maar werken vanuit APRO met de koppeling naar Boomerweb was nieuw voor ons. Het werkt prima, gemakkelijk en is zeer gebruiksvriendelijk.”

Nu de pilot succesvol is afgerond, kunnen ook andere APRO-gebruikers van deze koppeling gebruik maken.

Aanmelden

Voor alle apotheken die APRO gebruiken, is de koppeling met de elektronische toedienregistratie-oplossing van Boomerweb op aanvraag beschikbaar. Neem voor meer vragen contact op met je APRO-account manager of met Boomerweb door een mail te sturen naar support@boomerweb.nl.

Nieuwsarchief

Keep me posted

Vragen?

Indien u meer wilt weten of een offerte wilt aanvragen, vul dan ons formulier in op de contactpagina,
of bel 030 – 601 6616