Maximale controletermijn verkort voor farmacie, paramedische zorg en GGZ
25 maart 2020

Op basis van de op dit moment geldende wetgeving kunnen er door zorgverzekeraars materiële controles plaatsvinden tot 5 kalenderjaren na dato. Deze maximale controletermijn wordt voor de sector farmacie vanaf 2021 verkort naar een termijn van 2 kalenderjaren. Ook voor de sector paramedische zorg wordt vanaf 2021 deze termijn aangehouden. Voor de sector GGZ wordt een maximale controletermijn verkort naar 3 kalenderjaren. Hiermee worden de administratieve lasten voor zorgaanbieders en zorgverzekeraars verminderd.

Lees het volledige artikel op de website van Zorgverzekeraars Nederland.

Nieuwsarchief

Keep me posted

Vragen?

Indien u meer wilt weten of een offerte wilt aanvragen, vul dan ons formulier in op de contactpagina,
of bel 030 – 601 6616

Algemene voorwaarden

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn ingevulde gegevens voor analyse. Hierna mag Promedico mij benaderen om de resultaten te bespreken en te informeren wat APRO voor mij kan betekenen. Promedico zal je gegevens vertrouwelijk behandelen en stelt deze niet ter beschikking aan derden; lees hierover meer in ons Privacy statement.

Zijn APRO en ik een match?

Aantal tussen de 1 - 1000

Al ingeschreven voor APRO Nieuws?

Op deze manier ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen omtrent APRO.

'Eenvoud en logica in jouw apotheek’De inhoud van de whitepaper beantwoord vragen over hoe je eenvoud en logica terugbrengt in je apotheekprocessen, hoe je sneller en efficiënter kunt werken en hoe je je patiënten de farmaceutische zorg levert die ze verdienen, zonder wachttijden? Your choice…